Olet tässä: Etusivu > Hakijalle > Hakeutuminen > Jopoarvonta

Jopoarvonta

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjänä toimii Suupohjan koulutuskuntayhtymä (myöhemmin tässä tekstissä “arvonnan järjestäjä”).

2. Arvontaan voi osallistua 7.12.2020 klo 12.15 –31.1.2021 klo 23.59.

3. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotias tarvitsee osallistumiseen huoltajan luvan. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan Suupohjan koulutuskuntayhtymän työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

4. Arvontaan voi osallistua ainoastaan vastaamalla kysymyksiin Facebook -julkaisussa. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan ainoastaan yhden kerran. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista.

5. Arvonta suoritetaan maanantaina 1.2.2021. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.

6. Osallistuneiden kesken arvotaan seitsemän (7) Helkama Jopo -polkupyörää. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinto on noudettava yhden kuukauden (1) kuluessa arvonnasta Suupohjan koulutuskuntayhtymä Vuoksista Kauhajoelta.

7. Voittajalle ilmoitetaan voitosta Facebookissa yksityisviestitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, voidaan arvonta suorittaa uudelleen. Annettuja yhteystietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

8. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät, voittaessaan arvonnan palkinnon, arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista heidän nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

9. Palkinnon arvontaan osallistuminen ei edellytä markkinointiluvan antamista.

10. Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.

11. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

12. Erityisesti huomioitavaa on, että arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan.