Olet tässä: Etusivu > Hakijalle > Koulutusalat > Liiketoiminta ja yrittäjyys

Liiketoiminta ja yrittäjyys

Liiketoiminnan ja yrittäjyyden koulutustarjonnasta löydät monipuolisia mahdollisuuksi uuden ammatin hankkimiseen tai osaamisesi syventämiseen.

Voit suorittaa koko tutkinnon, tutkinnon osan tai tarjolla olevan yksittäisen koulutuksen. Liiketoiminnan perustutkinto on mukana yhteishaussa, voit myös hakea suorittamaan tutkintoa jatkuvassa haussa ympäri vuoden. Tutkinnon osat ja yksittäiset koulutukset löydät koulutuskalenteristamme. Hae rohkeasti mukaan!

 

Koulutukset

Merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto

Merkonomi tarvitsee myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä asiakaslähtöistä asennetta ja kykyä ylläpitää ja kehittää asiakassuhteita. Kaupankäynnin siirtyessä yhä enemmän verkkoon, erilaisten digitaalisten sovellusten ja sosaalisen median hyödyntäminen ovat tärkeä osa merkonomin osaamista.

 

Tuloksellinen toiminta

Tuloksellinen toiminta 20 osp -tutkinnon osa antaa perusvalmiudet yrityksen talousosaamiseen. Osaat suunnitella liiketoimintaa, ymmärrät yrityksen tuloksen muodostumiseen vaikuttavia tekijöitä sekä suunnitella liiketoimintaa kannattavasti.

 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu 20 osp -tutkinnon osa antaa valmiudet toimia monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä.

 

Markkinointiviestintä ja sisällöntuotanto

Markkinointiviestintä ja sisällöntuotanto 30 osp -tutkinnon osan suoritettuasi osaat suunnitella ja toteuttaa organisaation markkinointiviestintää ja sisällöntuotantoa.