Olet tässä: Etusivu > Hakijalle > Koulutusalat

Koulutusalat

Omalle matkalle

Toisille on selvillä suunta, toisille määränpää. Meidän tehtävämme on toimia oppaana kasvun reiteillä ja tuoda tietoa sekä taitoa tämän hetken ja huomisen työelämän tarpeisiin.

 

 

 

Tutustu koulutusaloihin

Liiketoiminta ja yrittäjyys

Liiketoiminnan ja yrittäjyyden koulutustarjonnasta löydät monipuolisia mahdollisuuksi uuden ammatin hankkimiseen tai osaamisesi syventämiseen. Voit suorittaa koko tutkinnon, tutkinnon osan tai tarjolla olevan yksittäisen koulutuksen. Liiketoiminnan perustutkinto on mukana yhteishaussa, voit myös hakea suorittamaan tutkintoa jatkuvassa haussa ympäri vuoden. Tutkinnon osat ja yksittäiset koulutukset löydät koulutuskalenteristamme. Hae rohkeasti mukaan!  

Lue lisää

Tekniikan alat

Tekniikan alojen koulutustarjonnassa ovat rakennusalan perustutkinto, sähkö- ja automaatioalan perustutkinto sekä kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto. Voit suorittaa koko tutkinnon, tutkinnon osan tai tarjolla olevan yksittäisen koulutuksen. Perustutkinnot ovat mukana yhteishaussa, voit myös hakea suorittamaan tutkintoa jatkuvassa haussa ympäri vuoden. Tutkinnon osat ja yksittäiset koulutukset löydät koulutuskalenteristamme. Hae rohkeasti mukaan!  

Lue lisää

Luonnonvara- ja ympäristöala

Luonnonvara- ja ympäristöalan koulutustarjonnassa ovat maatalousalan perustutkinto (eläintenhoitaja ja maaseutuyrittäjä) ja puutarha-alan perustutkinto. Tutkinnot on mahdollista suorittaa myös monimuotokoulutuksena. Voit suorittaa koko tutkinnon, tutkinnon osan tai tarjolla olevan yksittäisen koulutuksen. Perustutkinnot ovat on mukana yhteishaussa, voit myös hakea suorittamaan tutkintoja jatkuvassa haussa ympäri vuoden. Tutkinnon osat ja yksittäiset koulutukset löydät koulutuskalenteristamme. Hae rohkeasti mukaan!  

Lue lisää

Media ja viestintä

Media- ja viestintäalan koulutustarjonnassa on media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto. Voit suorittaa koko tutkinnon, tutkinnon osan tai tarjolla olevan yksittäisen koulutuksen. Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto on mukana yhteishaussa, voit myös hakea suorittamaan tutkintoa jatkuvassa haussa ympäri vuoden. Tutkinnon osat ja yksittäiset koulutukset löydät koulutuskalenteristamme. Hae rohkeasti mukaan!    

Lue lisää

Tietojen­käsittely ja tietoliikenne

Tietojenkäsittelyn ja tietoliikenteen alan koulutustarjonnassa on pelialalle suuntautunut tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto. Voit suorittaa koko tutkinnon, tutkinnon osan tai tarjolla olevan yksittäisen koulutuksen. Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto on mukana yhteishaussa, voit myös hakea suorittamaan tutkintoa jatkuvassa haussa ympäri vuoden. Tutkinnon osat ja yksittäiset koulutukset löydät koulutuskalenteristamme. Hae rohkeasti mukaan!

Lue lisää

Palvelualat

Palvelualojen koulutustarjonnassa ovat ravintola- ja cateringalan perustutkinto sekä hius- ja kauneudenhoitoalan perustukinto. Voit suorittaa koko tutkinnon, tutkinnon osan tai tarjolla olevan yksittäisen koulutuksen. Ravintola- ja cateringalan perustutkinto ja hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinnot ovat mukana yhteishaussa, voit myös hakea suorittamaan tutkintoa jatkuvassa haussa ympäri vuoden. Tutkinnon osat ja yksittäiset koulutukset löydät koulutuskalenteristamme. Hae rohkeasti mukaan!  

Lue lisää