Olet tässä: Etusivu > Hakijalle > Oppisopimus > Yrittäjän oppisopimus

Yrittäjän oppisopimus

Kehitä ja kasvata yritystäsi

yrittäjälleOppisopimuksella kouluttaudut työn ohessa omassa yrityksessäsi. Oppimista täydennät oppilaitoksen lähiopetuspäivissä ja/tai verkko-opinnoilla. Voit olla aloitteleva tai jo kokemusta hankkinut yrittäjä. Oman osaamisen kehittäminen on investointi tulevaisuuteen ja on tukena yritystoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa. Ammattitaidon lisääntymisen lisäksi saat uutta intoa arjen työhön  ja verkostoidut toisten yrittäjien kanssa.

Oppisopimuksen kustannukset yrittäjälle

Lähiopetuspäivien ansiomenetykseen voit hakea korvausta oppisopimuspalveluistamme opintososiaalisina etuina. Oppisopimusopiskelija voi myös hakea matka- ja majoittumiskorvausta. Etuudet ovat lakisääteisiä ja verovapaita. Perustutkinnot ovat aina ilmaisia opiskella opiskelijalle, mutta ammatti- ja erikoisammattitutkinnoista voidaan periä maksuja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mentori toimii yrittäjän tukena

Yrittäjää ohjaa ja tukee koulutuksen aikana toinen yrittäjä – mentori.  Mentori myös arvioi opiskelijan oppimista ja antaa säännöllisesti palautetta.

Mentoriksi sovitaan joko yrittäjän omassa yrityksessä tai toisessa työpaikassa työskentelevä tai muutoin työpaikkaohjaajaksi soveltuva ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä henkilö. Apuna mentorihaussa voi käyttää mentoripankkia.

 

 

 

Oppisopimuspalvelut

Kyntäjäntie 6, Kauhajoki
puh. 040 507 6876
s.posti. oppisopimus(a)vuoksi.fi