Olet tässä: Etusivu > Opiskelijalle > Opiskelijakortti

Opiskelijakortti

Vuoksin maksuton digitaalinen opiskelijakortti

Suupohjan koulutuskuntayhtymän opiskelijana olet oikeutettu maksuttomaan viralliseen Slice-opiskelijakorttiin, joka toimii Slice.fi -sovelluksella. Kortti on erittäin hyödyllinen ja se toimii virallisena todistuksena opiskeluistasi Vuoksissa. Kortti kannattaa ottaa käyttöön heti opintojen alkaessa.

Kortti on opinnoistasi riippuen käytössä sininen tai vihreä. Sininen kortti oikeuttaa VR:n ja Matkahuollon etuihin, sekä tuhansiin muihin Slice-opiskelijaetuihin halki Suomen. Mikäli korttisi väri on vihreä, se oikeuttaa kaikkiin muihin tuhansiin opiskelijaetuhin, mutta ei VR:n ja Matkahuollon etuihin. Tunnistat jäsenyritykset helposti sinisestä Slice.fi:n jäsenyrityksen tarrasta.

Lisätietoja: Slice.fi

Opiskelijakortin käyttöönotto

1) Luvan antaminen: Anna Wilman lomakkeella ”Lupa opiskelijakorttia varten” Slice.fi:lle lupa käsitellä tietojasi digitaalisen opiskelijakortin toimittamista varten.
Tietosi siirtyvät Slicelle tunnin kuluessa.

2) Rekisteröityminen: Mene osoitteeseen www.slice.fi/upload/vuoksi rekisteröityäksesi käyttäjäksi. Täytä tiedot ja lataa valokuvasi (kuva voi olla itse ottama).
HUOM! Syötä sähköpostiosoitteeksi oppilaitokseen ilmoittamasi osoite.

3) Sovellukseen kirjautuminen: Saat hetken kuluttua sähköpostiisi opiskelijakorttisi aktivointikoodit. Lataa Slice.fi -sovellus omasta sovelluskaupastasi ja kirjaudu sisään sähköpostiin saamilla tunnuksillasi.
Kortti on valmis – hyödynnä opiskelijaetusi ja ota ilo irti opiskeluistasi!

Opiskelijakortin vaihtaminen uuteen puhelimeen:
Mikäli vaihdat puhelinta, voit resetoida tunnuksesi osoitteessa www.slice.fi/resetoi. Syötä lomakkeeseen Slicelle ilmoittamasi sähköpostiosoite. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla saat hetken kuluttua sähköpostiisi uudet sovelluksen aktivointikoodit.