Olet tässä: Etusivu > Työhön > Nuorten työpajat

Nuorten työpajat

Itsenäistymistä ja elämäntaitoja

Nuorten työpajoilla opitaan elämäntaitoja, sosiaalisia vuorovaikutustaitoja ja yhteisöllisyyttä Työpajoilla pääset harjoittelemaan erilaisia työtehtäviä sekä opettelemaan työelämässä tarvittavia taitoja yhdessä muiden kanssa. Lisäksi saat ohjausta oman tulevaisuutesi suunnitteluun ja voimavarojesi vahvistamiseen.

Nuorten työpajat on tarkoitettu alle 29-vuotiaille, jotka tarvitsevat tukea arjen taidoissaan, tietoa ja kokemusta työstä tai vahvistusta opiskeluvalmiuksiin. Pajalla nuorta ohjaa erityisnuorisotyönohjaaja.

Työpajojen toiminta ja tilat ovat kaikille avoimia.

 

 

Nuorten tyopajat

Taidepaja

Taidepaja on Teuvalla toimiva nuorten paja. Taidepaja tarjoaa toimintaa ja ohjausta 15 – 29 -vuotiaille suupohjalaisille nuorille. Toiminta tarjoaa mahdollisuuden uusien taitojen oppimiseen. Pajajaksolla voi kokeilla monipuolisesti eri taiteen lajeja, kädentaitoja ja musiikkia. Osallistuminen ei edellytä aiempaa harrastuneisuutta – kiinnostus ja kokeilunhalu riittävät.

Avoinna ma-ke klo 9-15.

Porvarintie 18, Teuva
puh040 630 9814

Kotoapupaja

Nuorten Kotoapupaja tarjoaa ohjausta ja toimintaa 15 – 29 -vuotiaille suupohjalaisille nuorille. Pajajaksolla nuori tekee ohjatusti työtä ja valmentautuu yksilö- ja ryhmävalmennuksen avulla. Toimintaan sisältyy myös retkiä ja tutustumiskäyntejä kouluihin ja yrityksiin.

Kotoapupajan toiminta toteutetaan yhteistyössä ikäihmisten kotihoitopalvelujen kanssa.

Avoinna ma-to klo 9-14.

Säde Mäntyniemi
erityisnuorisotyönohjaaja
Oppitie 4, Kauhajoki
puh. 040 630 0690