Olet tässä: Etusivu > Hakijalle > Oppisopimus > Työnantajalle

Työnantajalle

Rekrytoi tai kouluta henkilöstöä

työnantajalleEtsikö osaavia työntekijöitä? Tarvitseeko henkilökuntasi lisäkoulutusta työtehtäviin? Oppisopimuksella voit kouluttaa hyvän tyypin osaajaksi tarvitsemiisi työtehtäviin. Koulutusaika vaihtelee tavotteen mukaisesti. Henkilökunnan kouluttaminen on investointi tulevaan. Kouluttamalla työntekijöitä varmistat ammattitaitoisen henkilökunnan ​saatavuuden, motivoit työntekijöitäsi ja autat yritystäsi menestymään.

Oppisopimus voi olla ratkaisu, kun

  • tarvitset yhden tai useampia uusia koulutettuja työntekijöitä
  • et löydä työntekijää, jolla on juuri sopiva koulutus työtehtävään
  • haluat syventää olemassa olevan henkilöstön osaamista tai
  • kouluttaa olemassa olevaa henkilöstöä uusiin tehtäviin.

Työpaikkaohjaaja ohjaa työpaikalla tapahtuvaa oppimista

Opiskelijalle nimetään työpaikalta työpaikkaohjaaja. Hänen tehtävänään on ohjata ja tukea työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Työpaikkaohjaaja myös arvioi opiskelijan oppimista.

 

 

 

Koulutus on maksutonta

Oppisopimus perustuu opiskelijan ja työnantajan väliseen määräaikaiseen työsopimukseen ja henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaan. Sopimuksen aikana työnantaja maksaa opiskelijalle työ- tai virkaehtosopimuksen mukaista palkkaa. Opiskelijalla tulee olla mahdollisuus osallistua koulutukseen oppilaitoksessa. Tietopuolinen koulutus (lähi- ja verkko-opetus) oppilaitoksessa ja näytöt ovat sekä työnantajalle että opiskelijalle maksuttomia.

Työnantajalle maksetaan koulutuskorvausta, josta sovitaan oppisopimusta tehtäessä. Mikäli työllistät oppisopimuskoulutukseen työttömän työnhakijan, voit saada myös palkkatukea.

 

Oppisopimuspalvelut

Kyntäjäntie 6, Kauhajoki
puh. 040 507 6876
s.posti. oppisopimus(a)vuoksi.fi