Olet tässä: Etusivu > Työhön > Työpaja­toiminta

Työpaja­toiminta

Polkuja työelämään

Työpajatoiminnan ja siihen liittyvän valmennuksen avulla pyritään parantamaan asiakkaan valmiuksia hakeutua koulutukseen tai työhön.  Keskeisenä sisältönä työpajatoiminnassa on työn ja valmennuksen kautta tapahtuva tekemällä oppiminen. Työpajalla työskentely tukee työkykyä ja työyhteisöosaamista ja kerryttää ammatillista osaamista yhteisöllisissä oppimisympäristöissä.

Työpajalla voit myös suorittaa erilaisia työllistymistä edistäviä korttikoulutuksia tai vaikkapa aloittaa tutkinnon osan opiskelun.

 

metallipaja

Metallipaja

Metallipajalla tehdään erilaisia alihankintatöitä yrityksille. Työpajalla on mahdollista toteuttaa erilaisia koneistustöitä (sorvaus, poraus, sahaus) sekä pieniä hitsaustöitä, kuten huonekalu- ja rakennusteollisuuden hitsaustyöt.

puuverstas

Puuverstas

Puuverstaalla valmistetaan alihankintatöinä teollisuuden eri komponentteja massiivupuusta ja levystä. Verstaalla valmistetaan myös erilaisia puusepäntuotteita pintakäsiteltyinä kuten mm. saunan lauteita ja penkkejä, massiivipuisia huonekaluja, puutarhakalusteita, aitaelementtejä, pihalaattoja ja roskakatoksia.

kahvila Pikku-Sumppi

Kahvila

Kahvilassa palvellaan asiakkaita ja myydään suolaista ja makeaa syötävää sekä erilaisia juomia. Kahvilan asiakaspalvelijat hoitavat myös myymälän tuotemyyntiä.

pakkaamo

Pakkaamo

Pakkaamossa tehdään erilaisia pakkaustoimintoihin liittyviä alihankintatöitä yrityksille, kuten lajittelua, jälkikäsittelyä, tarroitusta, kokoonpanoa, pakkaamista ja pussittamista.

ompelimo

Ompelimo

Ompelimossa toteutetaan yrityksille ja yksityisille erilaisia ompelutöitä, kuten vaatteiden korjausta ja kodin tekstiilien valmistusta sekä pieniä verhoilutöitä. Ompelimossa valmistetaan myös erilaisia Vuoksin omia tuotteita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teuvan paja

Teuvan Paja

Teuvan Pajalla toteutetaan erilaisia alihankinta- ja tilaustöitä palvellen sekä yrityksiä että yksityisiä kotitalouksia. Pajalla tehdään puualan alihankintatöitä, kuten  pintakäsittelyä, sahausta, höyläystä, porausta, hiontaa, naulausta ja liimausta sekä erilaisia kokoonpanotöitä.

 

Autofixaamo

Autofixaamossa tehdään autojen pienimuotoisia huolto- ja korjaustöitä. Fixaamossa tehdään mm. autonpesut ja -vahaukset, autojen sisätilojen siivoukset ja tekstiilipesut sekä sulakkeiden ja lamppujen vaihdot.