Olet tässä: Etusivu > Työhön > Uravalmennus

Uravalmennus

Uravalmennuksella suunta työelämään

Uravalmennus on sinulle sopiva palvelu, jos sinulta puuttuu ammatillinen koulutus, harkitset alan vaihtamista, palaat takaisin työelämään tai tarvitset tukea työnhakuun. Palvelusuunnittelijan avulla saat yksilöllistä ohjausta sekä apua tarvitsemiisi asioihin.

 

Palaset kohdalleen

Uravalmennuksessa saat tietoa, ohjausta ja tukea ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojesi selkeyttämiseen, koulutukseen hakutumiseen sekä työelämävalmiuksien kehittämiseen.

Palvelusuunnittelija auttaa sinua yksilöllisesti löytämään sinulle rätälöityjen tarpeiden mukaan työtä ja auttaa löytämään ja sanoittamaan näkyväksi omat vahvuuteisi ja osaamisesi.

 

Suunnitelmat kuntoon

Valmennuksen aikana laadit yhdessä palvelusuunnittelijan kanssa itsellesi toteuttamiskelpoisen ura- ja työllistymissuunnitelman.

Uravalmennuksen aikana päivitetään ansioluetelo ja työhakemuspohja.

Miten voit päästä uravalmennukseen?

Olemme iloisia siitä, että toiminta on tarjonnut polkuja työelämään niin monelle, sekä nuorille että aikuisille työnhakijoille.

Uravalmennukseen voi ohjautua työtön työnhakija. Kerro omalle virkailijallesei, että olet kiinnostunut palvelusta ja laatikaa sopimus valmennuspalveluista. Palvelusuunnittelija ottaa sinuun yhteyttä ja voitte aloittaa uravalmennuksen.

 

 

 

 

 

Palvelusuunnittelija
Jussi Kuivamäki
Oppitie 4, Kauhajoki
puh. 040 586 5533
s-posti. etunimi.sukunimi@vuoksi.fi

 

Palvelusuunnittelija
Annika Berg
Oppitie 4, Kauhajoki
puh. 040 630 0574
s-posti. etunimi.sukunimi@vuoksi.fi